Gemalto is now part of the Thales Group, find out more.

You are here

Having trouble with EHS6 network registration. | Thales IoT Developer Community

February 20, 2017 - 9:44am, 8086 views

Hello,

So i'm working on the EHS6 right now but it looks like it's not registered to a network so i can't send SMS.

AT+CREG =0,2.

AT+CSQ: 99,99

AT^SCFG?
^SCFG: "Audio/Loop","0"
^SCFG: "Call/ECC","0"
^SCFG: "Call/Ecall/AckTimeout","5000"
^SCFG: "Call/Ecall/Callback","0"
^SCFG: "Call/Ecall/CallbackTimeout","43200000"
^SCFG: "Call/Ecall/Msd","0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000"
^SCFG: "Call/Ecall/Pull****","0"
^SCFG: "Call/Ecall/SessionTimeout","20000"
^SCFG: "Call/Ecall/StartTimeout","5000"
^SCFG: "Call/Speech/Codec","0"
^SCFG: "GPRS/AutoAttach","enabled"
^SCFG: "Gpio/****/ASC1","std"
^SCFG: "Gpio/****/DAI","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/DCD0","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/DSR0","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/DTR0","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/FSR","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/HSIC","rsv"
^SCFG: "Gpio/****/PULSE","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/PWM","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/RING0","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/SPI","rsv"
^SCFG: "Gpio/****/SYNC","std"
^SCFG: "Ident/Manufacturer","Cinterion"
^SCFG: "Ident/Product","EHS6"
^SCFG: "MEShutdown/Fso","0"
^SCFG: "MEShutdown/sVsup/threshold","0","0"
^SCFG: "MEopMode/CFUN","0","1"
^SCFG: "MEopMode/Dormancy","0","0"
^SCFG: "MEopMode/SoR","off"
^SCFG: "Radio/Band","511"
^SCFG: "Radio/Mtpl","0"
^SCFG: "Radio/OutputPowerReduction","4"
^SCFG: "Serial/Interface/Allocation","1","1"
^SCFG: "Serial/USB/DDD","0","0","0409","1E2D","0058","Cinterion Wireless Modules","EHx",""
^SCFG: "Tcp/IRT","3"
^SCFG: "Tcp/MR","10"
^SCFG: "Tcp/OT","6000"
^SCFG: "Tcp/WithURCs","on"
^SCFG: "Trace/Syslog/OTAP","0"
^SCFG: "URC/Ringline","local"
^SCFG: "URC/Ringline/ActiveTime","2"
^SCFG: "Userware/Autostart","1"
^SCFG: "Userware/Autostart/Delay","0"
^SCFG: "Userware/DebugInterface","0.0.0.0","0.0.0.0","0"
^SCFG: "Userware/DebugMode","off"
^SCFG: "Userware/Passwd",
^SCFG: "Userware/Stdout","null",,,,"off"
^SCFG: "Userware/Watchdog","0"

OK

I tried of course the SIM card with other devices and it works just fine.

Any ideas ?

Regards