Gemalto is now part of the Thales Group, find out more.

You are here

FTP upload not possible | Thales IoT Developer Community

January 15, 2016 - 11:34am, 1439 views

*****,

i cannot realize a ftp upload, every AT^ Command with siss, sics, sici, sisi ... is not working

my config:

at^scfg?

^SCFG: "Call/ECC","0"
^SCFG: "Gpio/****/ASC1","std"
^SCFG: "Gpio/****/DAI","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/DCD0","std"
^SCFG: "Gpio/****/DSR0","std"
^SCFG: "Gpio/****/DTR0","std"
^SCFG: "Gpio/****/FSR","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/HSIC","rsv"
^SCFG: "Gpio/****/PULSE","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/PWM","gpio"
^SCFG: "Gpio/****/RING0","std"
^SCFG: "Gpio/****/SPI","rsv"
^SCFG: "Gpio/****/SYNC","std"
^SCFG: "GPRS/AutoAttach","enabled"
^SCFG: "Ident/Manufacturer","Cinterion"
^SCFG: "Ident/Product","EHS6"
^SCFG: "MEopMode/SoR","off"
^SCFG: "MEShutdown/Fso","0"
^SCFG: "Radio/Band","511"
^SCFG: "Radio/OutputPowerReduction","4"
^SCFG: "Serial/Interface/Allocation","1","1"
^SCFG: "Serial/USB/DDD","0","0","0409","1E2D","0058","Cinterion Wireless Modules","EHx",""
^SCFG: "Tcp/IRT","3"
^SCFG: "Tcp/MR","10"
^SCFG: "Tcp/OT","6000"
^SCFG: "Tcp/WithURCs","on"
^SCFG: "Trace/Syslog/Otap","0"
^SCFG: "Userware/Autostart","0"
^SCFG: "Userware/Autostart/Delay","0"
^SCFG: "Userware/DebugInterface","0.0.0.0","0.0.0.0","0"
^SCFG: "Userware/DebugMode","on"
^SCFG: "Userware/Passwd",
^SCFG: "Userware/Stdout","asc0",,,,"off"
^SCFG: "Userware/Watchdog","0"

OK
at^siss?

+CME ERROR: Unknown
at^siss=?

+CME ERROR: Unknown
at^siss

+CME ERROR: Unknown
at^sics

+CME ERROR: Unknown
at^sics?

+CME ERROR: Unknown
at^sics=?

+CME ERROR: Unknown

ACTIVE PROFILE:
E1 Q0 V1 X4 &C1 &D2 &S0 \Q3
S0:000 S3:013 S4:010 S5:008 S6:000 S7:060 S8:000 S10:002
+CBST: 71,0,1
+CRLP: 61,61,78,6
+CR: 0
+CRC: 0
+CMGF: 0
+CNMI: 1,0,0,0,0
+CMEE: 2
+CSMS: 0,1,1,1
+CREG: 0,1
+CLIP: 0,2
+COPS: 0,0,"o2 - de",2
+CGSMS: 1

its the EHS6T Modem, on my Concept Board it works fine.

regards