Gemalto is now part of the Thales Group, find out more.

You are here

RS232 ASC0 configuration | Thales IoT Developer Community

August 3, 2016 - 11:00am, 2442 views

I'm playing with the RS232Demo in documentation. 

I want to connect with the ASC0 interface (so that connecting with "comm:COM0;blocking=on;baudrate=115200").

On one hand I run the program from Eclipse to the Concept Board. On the other hand I connect from the same computer and other USB port to ASC0 with a terminal.

When I run the example. I'm able to send data from the computer to the board (ASC0 in) but not to send data from board to computer (ASC0 out).

Is it posible that any configuration in the board is blocking the Output from ASC0?

In order to give more info, this is my at^scfg? output:

^SCFG: "Audio/Loop","0"

^SCFG: "Call/ECC","0"

^SCFG: "Call/Speech/Codec","0"

^SCFG: "GPRS/AutoAttach","enabled"

^SCFG: "Gpio/****/ASC1","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/DAI","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/DCD0","std"

^SCFG: "Gpio/****/DSR0","std"

^SCFG: "Gpio/****/DTR0","std"

^SCFG: "Gpio/****/FSR","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/HSIC","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/PULSE","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/PWM","gpio"

^SCFG: "Gpio/****/RING0","std"

^SCFG: "Gpio/****/SPI","rsv"

^SCFG: "Gpio/****/SYNC","gpio"

^SCFG: "Ident/Manufacturer","Cinterion"

^SCFG: "Ident/Product","EHS6"

^SCFG: "MEShutdown/Fso","0"

^SCFG: "MEShutdown/sVsup/threshold","0","0"

^SCFG: "MEopMode/CFUN","0","1"

^SCFG: "MEopMode/SoR","off"

^SCFG: "Radio/Band","511"

^SCFG: "Radio/Mtpl","0"

^SCFG: "Radio/OutputPowerReduction","4"

^SCFG: "Serial/Interface/Allocation","0","0"

^SCFG: "Serial/USB/DDD","0","0","0409","1E2D","0058","Cinterion Wireless Modules","EHx",""

^SCFG: "Tcp/IRT","3"

^SCFG: "Tcp/MR","10"

^SCFG: "Tcp/OT","6000"

^SCFG: "Tcp/WithURCs","on"

^SCFG: "Trace/Syslog/OTAP","0"

^SCFG: "URC/Ringline","local"

^SCFG: "URC/Ringline/ActiveTime","2"

^SCFG: "Userware/Autostart","1"

^SCFG: "Userware/Autostart/Delay","0"

^SCFG: "Userware/DebugInterface","192.168.244.1","192.168.244.2","0"

^SCFG: "Userware/DebugMode","on"

^SCFG: "Userware/Passwd",

^SCFG: "Userware/Stdout","asc0",,,,"off"

^SCFG: "Userware/Watchdog","0" 

Any suggestion for this?

Thanks in advance!